7.kolo KK-ŠK Osvětimany-ŠO Kunovice C 2½:2½

V něděli 8.2.2015 družstvo našich mužů sehrálo mistrovské utkání regionální soutěže Uh.Hradiště proti ŠO Kunovice C. Utkání se odehrálo v Kunovicích. Hrálo se v klubovně, která se nachází v kunovické sportovní hale. Náš tým nastoupil v sestavě Churý Petr 1/2 bodu, Macků Lubomír 1 bod, Peška Martin 0 bodu, Vrtal Roman 1 bod, Vrtal Martin 0 bodu. Konečné skóre 2,5:2,5. Původně jsme si mysleli, že zvitězíme. Po tuhém boji jsme byli rádi za remíz, která byla spravedlivá. Díky tomuto výsledku jsme těsně o 1/2 bodu na skóre uhájili před Kunovicemi C v konečném pořadí regionální soutěže Uherského Hradiště pěkné 2. místo. Bohužel stupínek od postupového 1. místa, to vybojovalo zaslouženě družstvo Kunovice B, které nenašlo přemožitele v průběhu celé soutěže. Níže v článku uvádím celkovou tabulku a výsledky jednotlivých hráčů, kterých dosáhli. Všem hráčům děkuji za účast v soutěži a blahopřeji k dosaženým výsledkům. Dále pak našim sponzorům a fanouškům. Nyní nastanou pro naše mužstvo přípravy na další ročník RS Uh. Hradiště.

6. kolo KK-ŠK Osvětimany-Orel Nivnice 2½:2½

V neděli 25.1.2015 družstvo našich mužů sehrálo mistrovské utkání regionální soutěže Uh. Hradiště proti Orlu Nivnice na místním kulturním domě. Náš tým nastoupil v sestavě Churý Petr ½ bodu, Macků Lubomír 0 bodu, Doležal Petr 1 bod, Mrva Štěpán 0 bodu, Peška Martin 1 bod. Konečné skóre 2,5:2,5. Díky tomuto výsledku jsme na pěkném 2. místě v tabulce. V posledním 7. kole 8.2.2015 se utkáme venku z ŠK Kunovice B, tam se rozhodne zda umístění udržíme. Bohužel na 1.místo už nemáme, takže postoupit zpět do regionálního přeboru se nám letos nepodaří.

5. kolo KK-ŠK Osvětimany-Ostrožská Nová Ves B 4½:½

V neděli 11.1.2015 naši muži odehráli 5. kolo Regionální soutěže proti Ostrožské Nové Vsi B. Zápas se v ONV odehrál v příjemném prostředí lidového kulturního centra. Naše družstvo nastoupilo v silné sestavě. Poprvé i naše staronová posila Petr Doležal. Hráli jmenovitě: 1.Churý Petr,2.Macků Lubomír,3.Doležal Petr,4.Mrva Štěpán,5.Peška Martin. Všichni naši hráči bodovali. Koneční výsledek 4 1/2 : 1/2 zní dobře. V průběžném pořadí nám patří 3.místo což není špatné. V předposledním 6.kolo nás doma čeká Orel Nivnice. Hrát se bude v neděli 25.1.2015

4. kolo KK-ŠK Osvětimany-Vlčnov D 3:2
V neděli 14.12.2014 naši muži odehráli v klubovně šachu 4.kolo regionální soutěže U.H.Za naše mužstvo po pečlivém výběru kapitána p. Ondrůška nastoupili: 1.Churý Petr,2.Macků Lubomír,3.Mrva Štěpán,4.Peška Martin,5.Vašek Ondra. Našemu mužstvu se podruhé v sezóně podařilo zvítězit proti Vlčnovu D po tuhém boji v poměru 3:2. Z našich bodovali Churý 1/2 bodu, Macků 1 bod, Mrva 1 bod, Peška 1/2 bodu. Průběžně je naše mužstvo na pěkném 3. místě a zůstane na něm minimálně do konce roku 2014,protože další kolo se hraje 11.1.2015 v Ostrožské Nové Vsi. Doufejme, že hráči udrží nasazené tempo.

3. kolo ŠK St. Město I - KK-ŠK Osvětimany 1:4
V neděli 30.11.2014 naše mužstvo mužů odehrálo 3.kolo v regionální soutěži UH. Družstvo hrálo v sestavě Kunc Pavel, Macků Lubomír, Mrva Štěpán, Peška Martin, Vrtal Roman. Z našich borců bodovali pan Macků 1b,Mrva Štěpán 1b,Peška Martin 1b,Vrtal Roman 1b.To nám v součtu vyneslo vítězství 4:1. Po roce čekání je tu konečně první výhra. Doufejme, že ne poslední.14.12. naše mužstvo doma čeká soupeř TJ Vlčnov D.

2. kolo KK-ŠK Osvětimany - ŠO Kunovice B 1:4
V neděli 16.11.2014 naše mužstvo mužů zahájilo sezónu v Regionální soutěži UH. Družstvo hrálo v sestavě Churý P., Macků L., Mrva Š., Peška M., Vašek O. Z našich borců bodovali pan Macků 1/2 a Vašek Ondřej 1/2.Ostatní borci bohužel prohráli. Nevadí snad se příště bude dařit více. 30.11. naše hráče čeká soupeř ze ŠK St. Město I, tak uvidíme jak se bude dařit.

Průběžné výsledky

Konečné výsledky

Regionální sout...
Regionální sout...
Regionální sout...
Regionální sout...
Regionální sout...
Regionální sout...
Regionální sout...
Regionální sout...
Regionální sout...
Regionální sout...
Regionální sout...